Пошуковий запит: (<.>A=Якушенко Є$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. |
Потапов В. О. Розробка моделі процесу змін якості виноградної вичавки під час ЗТП-сушіння [Електронний ресурс] / В. О. Потапов, Є. М. Якушенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 206-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_37
|
2. |
Потапов В. О. Кінетика сушіння виноградної вичавки в тепломасообмінному модулі з внутрішнім нагрівачем [Електронний ресурс] / В. О. Потапов, Є. М. Якушенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 119-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_20
|
3. |
Потапов В. О. Вплив попереднього нагріву тепломасообміного модуля на процес сушіння [Електронний ресурс] / В. О. Потапов, Є. М. Якушенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 102-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__28
|
4. |
Потапов В. О. Теорія і техніка сушіння термолабільної сировини в установках змішаного енергопідводу [Електронний ресурс] / В. О. Потапов, Є. М. Якушенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(1). - С. 55-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5(1)__9 Вирішено науково-прикладне завдання підвищення енергоефективності процесу сушіння рослинної сировини в установках змішаного енергопідводу. Одним із перспективних способів теплового сушіння є сушіння зі змішаним теплопідведенням (ЗТП-сушіння) як метод одержання високопористого швидковідновлювального продукту для подальшого безпосереднього здрібнювання в порошок. Недоліком існуючої реалізації способу ЗТП-сушіння є наявність змішаного конвективно-кондуктивного підведення теплоти, за якого теплота від повітря передається конвективним шляхом до поверхні масообмінного модуля, а потім від неї - до внутрішніх шарів кондуктивно. Відповідно до робочої гіпотези про підвищеня енергоефективності процесу сушіння шляхом поділу функцій тепло- і масообміну між внутрішнім нагрівачем і зовнішнім потоком повітря запропоновано використання нагрівача для кондуктивної передачі теплоти, при цьому зовнішній конвективний потік виконує функцію поглинача вологи.
|
5. |
Потапов В. О. Кількісний показник енергоефективності сушарок та методи його підвищення під час сушіння у тепломасообмінних модулях з внутрішнім нагрівачем [Електронний ресурс] / В. О. Потапов, Є. М. Якушенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 134-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_23
|
6. |
Потапов В. О. Масообмінний модуль для реалізації процесу сушіння рослинної сировини [Електронний ресурс] / В. О. Потапов, Є. М. Якушенко, Є. Ю. Стоян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 178-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_18
|
7. |
Тормосов Ю. М. Наближений метод пошуку екстремуму функціонала на множині перестановок [Електронний ресурс] / Ю. М. Тормосов, Є. Ю. Стоян, Є. М. Якушенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 334-344. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_34
|
8. |
Якушенко Є. М. Вплив потоку повітря на температуру рослинної сировини під час сушіння в масообмінному модулі [Електронний ресурс] / Є. М. Якушенко, Є. Ю. Стоян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 195-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_18
|
9. |
Cтоян Є. Ю. Один із підходів до рішення класу задач призначення геометричних об’єктів [Електронний ресурс] / Є. Ю. Cтоян, Є. М. Якушенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 389-398. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_35
|
10. |
Потапов В. О. Технологія нанесення гідрофобного покриття на масообмінні модулі сушарок для сушіння рослинної сировини [Електронний ресурс] / В. О. Потапов, Є. М. Якушенко, Є. Ю. Стоян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 95-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_11
|
11. |
Тормосов Ю. М. Задача мінімізації сумарної площі попарних перетинів за лінійного розташування геометричних об’єктів [Електронний ресурс] / Ю. М. Тормосов, Є. Ю. Стоян, Є. М. Якушенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 239-247. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_23
|